10:57 28.01.2016

СБУ заблокувала в Дніпропетровській області канал поширення підробних акцизних марок

1 хв читати
СБУ заблокувала в Дніпропетровській області канал поширення підробних акцизних марок

Служба безпеки України заблокувала канал постачання і поширення на території Дніпропетровської області підробних марок акцизного збору.

Як повідомляє в четвер прес-центр СБУ, під час проведення фільтраційних заходів у відділенні одного з операторів вантажних перевезень в Новомосковському районі правоохоронці виявили 20 ящиків з 2,2 млн фальшивих марок акцизного податку для маркування алкогольних виробів. Вантаж прибув в Україну з однієї з країн Азії. За оцінками фахівців його вартість на чорному ринку перевищує 500 тис. грн.

"Поштове відправлення призначалося місцевому жителеві, який налагодив збут підробних акцизних марок для потреб нелегальних виробників лікеро-горілчаної продукції. Правоохоронці також вилучили 60 тис. грн, які призначалися посилачеві вантажу, і супровідну документацію", - сказано в повідомленні.

За матеріалами управління СБУ в Дніпропетровській області відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 199 Кримінального кодексу України (виготовлення, зберігання, придбання, ввезення в Україну з метою використання під час продажу товарів або збут підробних марок акцизного податку). Тривають невідкладні слідчі дії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА