17:27 28.01.2016

Зниження ЄСВ буде позитивним сигналом для інвесторів - Американська торговельна палата в Україні

1 хв читати
Зниження ЄСВ буде позитивним сигналом для інвесторів - Американська торговельна палата в Україні

Американська торговельна палата вважає, що такі нововведення в податковому законодавстві, як зниження єдиного соціального внеску (ЄСВ) із 41% до 22% та впровадження електронного адміністрування акцизу на паливо, спрямовані на виведення економіки з тіні, дадуть позитивний сигнал інвесторам.

"Ключова зміна - значне зниження середньої ставки єдиного соціального внеску з 41% до 22%. Ми сподіваємося, що ця ініціатива стане позитивним сигналом для інвесторів як крок уряду до зміцнення довіри міжнародного інвестиційного та фінансового співтовариства. Ми підтримуємо заходи, спрямовані на виведення економіки з тіні, оскільки ухилення від сплати податків (зокрема несплата акцизного податку) шкодить міжнародному бізнесу, який не може конкурувати з компаніями, які ухиляються від сплати податків", - прокоментували агентству "Інтерфакс Україна" зміни до податкового законодавства в Американській торговельній палаті.

Американська торговельна палата в Україні зазначає, що для планування та здійснення інвестицій бізнесу необхідна прогнозованість, і вона продовжуватиме допомагати уряду та іншим стейкхолдерам у проведенні реформ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА