14:25 30.01.2016

У Міноборони створять програму розвитку взаємин із постачальниками послуг із харчування військових - Полторак

2 хв читати
У Міноборони створять програму розвитку взаємин із постачальниками послуг із харчування військових - Полторак

У Міністерстві оборони України створять програму розвитку взаємин із фірмами – постачальниками послуг із харчування військовослужбовців Збройних сил України, заявив міністр оборони України генерал армії Степан Полторак.

"Сьогодні відбулась робоча зустріч із керівниками компаній – постачальників послуг з харчування військовослужбовців Збройних сил України. Під час наради були обговорені нагальні питання спільної діяльності Міністерства оборони та компаній – постачальників. У 2016 році ми плануємо змінити підходи до харчування української армії. Основні наші зусилля мають бути направлені на забезпечення воїнів якісними продуктами. Підходи, що збереглися ще від радянських часів мають бути змінені. ", - написав С.Полторак на своїй сторінці у "Фейсбук" у суботу.

Він зазначив, що, на жаль, деякі з постачальників, яким не подобаються зміни в Міноборони, "лобіюють свої інтереси через народних депутатів і ангажовані засоби масової інформації", що неприпустимо.

"То ж прийнято рішення щодо створення Програми розвитку взаємовідносин із фірмами-постачальниками, у спільному обговоренні мають бути вирішені проблемні питання та проведені відкриті електронні торги за участю представників засобів масової інформації. Тільки такий прозорий, неупереджений і справедливий підхід дасть позитивний результат, і наші військовослужбовці будуть харчуватися гідно", - вважає міністр.

С.Полторак повідомив, що вже наступного тижня за його дорученням у зону проведення АТО, а також у пункти постійної дислокації підрозділів ЗСУ будуть спрямовані мобільні робочі групи, до складу яких увійдуть фахівці ВСП, тилу Збройних сил України і фірм-постачальників, які перевірять процес приготування їжі бійцям і санітарні норми, якість і асортимент продуктів, які доставляють бійцям.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок нічного удару по Харкову поранено двох людей, окупанти завдали ударів і по центру Золочева

Окупанти вдарили по житловому комплексу в Харкові, поки що без постраждалих

НАТО не планує розміщувати американську ядерну зброю в інших країнах - Столтенберг

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА