14:30 02.02.2016

Київську школу економіки очолить її випускник і професор університету Пітсбурга Милованов

1 хв читати

Професор економіки в університеті Пітсбурга (США) Тимофій Милованов очолить Київську школу економіки (KSE), магістерську програму якої він закінчив 1999 року.

"Київська школа економіки зробила мені пропозицію тимчасово її очолити... Це виклик, і я зроблю все, що від мене залежить, щоб школа стала ще кращою", - написав він у своєму блозі у Facebook.

Як уточнили агентству "Інтерфакс-Україна" в KSE, донедавна її очолював відомий менеджер, колишній генеральний директор "Крафт Фудс Україна" Юрій Логуш, що змінив у 2014 році Павла Шеремету, який пішов на роботу в уряд України міністром економічного розвитку і торгівлі.

В останні декілька місяців керівництво школою здійснювала команда менеджерів. Т.Милованов стане представником ради директорів.

Київська школа економіки заснована в 1996 році Консорціумом економічних досліджень і освіти (EERC, США), керівником ТОВ "Київська школа економіки" в держреєстрі вказаний професор KSE Том Купе. Дані про фінансові показники ТОВ відсутні.

Як повідомлялося, парламентський комітет з питань фінансової і банківської діяльності наприкінці листопада 2015 року рекомендував Верховній Раді призначити в Раду Національного банку України (НБУ) з квоти парламенту Т.Милованова, чию кандидатуру запропонувала фракція "Самопоміч".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА