18:24 02.02.2016

ВР внесла правки до закону про стимулювання державно-приватного партнерства

1 хв читати
ВР внесла правки до закону про стимулювання державно-приватного партнерства

Верховна Рада внесла правки до прийнятого 24 листопада 2015 року в цілому законопроекту №1058 "Про зняття регуляторних бар'єрів для розвитку державно-приватного партнерства в Україні і стимулюванні інвестицій".

За таке рішення проголосувало 227 депутатів.

Голова комітету Верховної Ради з питань промислової політики і підприємництва Віктор Галасюк закликав депутатів підтримати законопроект, зазначивши, що ці правки мають технічний характер і усувають юридичні колізії. "Ці правки допоможуть голові Верховної Ради підписати цей законопроект, і президентові не доведеться накладати на нього вето через таку колізію", - сказав В.Галасюк.

Як повідомлялося, за даними Міністерства економічного розвитку і торгівлі, законопроект передбачає спрощення процедури закупівлі товарів, робіт і послуг у приватного партнера у рамках державно-приватного партнерства, розширення переліку договорів, які можуть полягати у рамках партнерства, вичленення проектів у рамках такого партнерства від звичайних підрядних контрактів на будівництво об'єктів, які фінансуються коштом державного або місцевого бюджетів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА