16:30 09.02.2016

Україна направляє 250 нових українських миротворців для несення служби у рамках місії ООН у Конго

1 хв читати
Україна направляє 250 нових українських миротворців для несення служби у рамках місії ООН у Конго

У Львівській області на базі бригади армійської авіації сухопутних військ Збройних сил України відбулись урочистості з нагоди відправки військовослужбовців чергової ротації вертолітного загону місії ООН зі стабілізації в Демократичній Республіці Конго.

Як повідомляє у вівторок прес-служба Міністерства оборони України, протягом року близько 250 українських миротворців виконуватимуть завдання в африканській країні.

Начальник армійської авіації командування сухопутних військ ЗСУ Валентин Пістрюга побажав воїнам мужньо та професійно виконати обов'язок на африканському континенті.

"У Демократичній Республіці Конго триває війна між бандформуваннями, і наші льотчики та особовий склад майже щодня наражаються на небезпеку. У зв'язку з цим дуже важливо, що у всіх військовослужбовців контингенту є досвід участі в антитерористичній операції", - заявив він.

Протягом трьох тижнів усі військовослужбовці наступної ротації успішно пройшли бойове злагодження в Херсонській області. Окрім загальновійськових дисциплін військовослужбовці склали тести з англійської мови та пройшли тренування зі спеціальної підготовки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА