18:30 16.02.2016

У ВР зареєстровано проект постанови про недовіру Кабміну

1 хв читати
У ВР зареєстровано проект постанови про недовіру Кабміну

До Верховної Ради внесено та зареєстровано проект постанови парламенту про недовіру Кабінету Міністрів України на чолі з прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком.

Згідно з інформацією, оприлюдненою на сайті Верховної Ради України, проект постанови №4080 про відповідальність Кабінету Міністрів України (щодо прийняття резолюції недовіри Кабінету Міністрів України) був зареєстрований 16 лютого. Ініціатором проекту постанови виступив лідер фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко.

На вечірньому засіданні Верховної Ради України у вівторок депутати заслухали звіт А.Яценюка про діяльність уряду за минулий рік і станом на 18:20 заслуховують думки керівників комітетів, які раніше розглядали наданий звіт уряду за 2015 рік.

Раніше народний депутат України Мустафа Найєм (фракція "Блок Петра Порошенка") заявив, що вже зібрано 159 підписів народних депутатів на підтримку резолюції про недовіру Кабінету Міністрів на чолі з А.Яценюком із 150 мінімально необхідних.

"Уже є 159 підписів за постанову про недовіру Кабінету Міністрів", - написав він у своєму акаунті у Twitter близько 16:50 вівторка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА