14:33 18.02.2016

У Дніпропетровську поховали ще сімох невідомих бійців, які загибнули у зоні АТО

1 хв читати
У Дніпропетровську поховали ще сімох невідомих бійців, які загибнули у зоні АТО

У Дніпропетровську на Краснопільському кладовищі в четвер поховали ще сімох невідомих бійців, які загинули в зоні проведення антитерористичної операції.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", провести в останній шлях героїв прийшли жителі міста, представники влади, правоохоронних органів, громадських організацій, ветерани АТО. Попрощалися з загиблими бійцями під гімн України та автоматні залпи.

За даними Дніпропетровської облдержадміністрації, на Краснопільському цвинтарі поховані 259 бійців, імена 126 вже відомі завдяки ДНК-експертизі. 104 з них родичі перепоховали на батьківщині - в Івано-Франківській, Миколаївській, Львівській, Чернігівській, Закарпатській, Волинській, Кіровоградській, Запорізькій, Київській, Сумській, Черкаській, Житомирській, Полтавській, Вінницькій та інших областях.

Загалом з початку АТО до Дніпропетровського бюро судмедекспертизи надійшли 1182 тіла загиблих з Донецької та Луганської областей. Візуально ідентифіковані 662 бійця, імена 271 вдалося дізнатися з допомогою ДНК-експертизи. Інші солдати залишаються непізнаними.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА