13:25 21.02.2016

В АП повідомляють про чотирьох звільнених у суботу військовослужбовців із полону бойовиків

1 хв читати
В АП повідомляють про чотирьох звільнених у суботу військовослужбовців із полону бойовиків

У суботу з полону незаконних збройних формувань було звільнено чотирьох українських військовослужбовців, заявляє спікер Адміністрації з питань АТО Олександр Мотузяник.

"Україна звільнила з полону чотирьох військовослужбовців. 20 лютого до рідних і близьких повернулися старший сержант Сергій Гарнага з 28-ї окремої механізованої бригади, молодший сержант Сергій Дмитрук із 1-го батальйону "Волинь", Олександр Макуха, солдат 40-го батальйону "Кривбас", також солдат Вадим Кирпаченко, військовослужбовець 53-ї окремої Механізованої бригади", - розповів він на брифінгу в неділю в Києві.

О.Мотузяник наголосив, що обмін відбувся за сприяння Служби безпеки України.

Раніше повідомлялося, що в Олександрівці (Донецька область) Україна і т.зв. "ДНР" здійснили обмін полоненими за формулою "три на шість". Пізніше президент України Петро Порошенко підтвердив про звільнення з полону трьох українців.

Днем раніше представник гуманітарної підгрупи в Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на Донбасі, народний депутат із фракції партії "Блок Петра Порошенка" Ірина Геращенко заявила, що в полоні на непідконтрольних українській владі територіях перебуває 137 громадян України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА