18:24 23.02.2016

На "Інтері" заявляють, що Марія Столярова ніколи у них не працювала, і телеканал не несе відповідальності за її дії, а саме за нецензурну лексику

2 хв читати
На "Інтері" заявляють, що Марія Столярова ніколи у них не працювала, і телеканал не несе відповідальності за її дії, а саме за нецензурну лексику

Випусковий редактор програми "Подробиці тижня" Марія Столярова є працівником компанії "Національні інформаційні системи" ("НІС") і ніколи не працювала на телеканалі "Інтер", йдеться в заяві, оприлюдненій прес-службою телеканалу у вівторок.

"Телеканал "Інтер" обурений інцидентом, що стався в прямому ефірі програми "Подробиці тижня" від 21 лютого 2016 року. Телеканал заявляє, що не має ніякого відношення до виробництва цієї програми. Ця програма, як і весь інформаційний продукт, що виходить в ефірі телеканалу "Інтер", виробляється компанією "Національні інформаційні системи", - йдеться в оприлюдненій прес-службою телеканалу заяві.

В інформації зазначено, що угода між телеканалом "Інтер" та компанією "НІС" передбачає, що телеканал не має відношення до виробництва, визначення і планування тем і не відповідає за зміст програм "Чорне дзеркало", "Новини", "Подробиці", "Подробиці тижня". Окрім цього, згідно з угодою, "НІС" самостійний і в здійсненні кадрової політики. Компанія "НІС" на власний розсуд і без узгодження з телеканалом "Інтер" здійснює підбір ведучих, редакторів, кореспондентів, іншого творчого і технічного персоналу для всіх програм, які вона виробляє.

"Відповідно, заявляємо, що випусковий редактор програми "Подробиці тижня" Марія Столярова є співробітником компанії "НІС" і ніколи не працювала на телеканалі "Інтер". І телеканал не може нести відповідальність за дії осіб, які не є його працівниками", - йдеться в заяві.

На телеканалі також зазначають, що відповідно до укладеної угоди, "НІС" самостійно і повною мірою відповідає за відповідність створених програм загальноприйнятим стандартам якості та вимогам законодавства України.

"У свою чергу телеканал "Інтер" вважає категорично неприпустимим те, що в ефірі прозвучала нецензурна лексика. І покладає повну відповідальність за те, що сталося, на ТОВ "НІС", оскільки технологія прямого ефіру не дає каналу оперативної технічної можливості усувати помилки виробників програм", - заявили в прес-службі каналу і додали, що звернулися до ТОВ "НІС" із претензією та вимогою роз'яснення інциденту і гарантією того, що подібне більше не повториться в ефірі.

Як повідомлялося, М.Столярова, яка є громадянкою Російської Федерації, під час недільної передачі "Подробиці тижня" грубо висловилася про загиблих героїв Небесної сотні.

Пізніше радник глави МВС України Зорян Шкіряк оприлюднив на своїй сторінці у Facebook фото, де М.Столярова перебуває в компанії представників незаконних збройних формувань "ДНР", яких називає "ввічливим батальйоном" та "улюбленими хлопцями.

У Службі безпеки України заявили, що мають намір вивчити висловлювання М.Столярової та відповідну інформацію в соцмережах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський про тривалість війни: На сьогодні ґрунт має бути для того, щоб Путін так само шукав вихід із ситуації

Окупанти за добу обстріляли Середину-Буду, Дружбу, 34 прикордонні села і селища в Сумській і Чернігівській областях, є поранений

Партнери бояться програшу Росії у війні - Зеленський

Результатом Саміту миру має стати комюніке лідерів - Зеленський

Росіяни не дійшли в Харківській області до основних ліній оборони - Зеленський

УЗ повідомила про навмисний підпал релейної шафи на Одещині

Український Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими готовий до обмінів із РФ у будь-який момент

Унаслідок ворожих обстрілів поранено п'ятеро людей у Михайлівці Донецької області - ОВА

У Києві демонтували Десятинний храм УПЦ (МП) на території Національного музею історії України

Палата представників США ухвалила законопроєкт про безперебійне постачання зброї Ізраїлю

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА