10:31 24.02.2016

Апеляцію щодо Сергія Олійника буде розглянуто в четвер

1 хв читати
Апеляцію щодо Сергія Олійника буде розглянуто в четвер

У четвер, 25 лютого, о 13:45 у Київському апеляційному суді відбудеться розгляд апеляційної скарги адвокатів заарештованого патрульного Сергія Олійника, якого обвинувачують в умисному вбивстві пасажира BMW і замаху на вбивство водія та двох інших пасажирів, повідомив у вівторок член колегії МВС, народний депутат України Антон Геращенко.

"Запрошую всіх, хто хоче висловити свою підтримку реформам Національної поліції, прийти на мирний мітинг біля Київського апеляційного суду і заявити свій протест проти свавілля прокуратури та Печерського суду щодо несправедливих і незаконних звинувачень в умисному вбивстві і замаху на вбивство, пред'явлених патрульному С.Олійнику", - написав А.Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

Згідно з його повідомленням, адвокати С.Олійника проситимуть суд змінити запобіжний захід з арешту на будь-який інший, не пов'язаний із триманням під вартою.

Народний депутат назвав "неадекватним у цій ситуації" рішення суду про обрання тримання під вартою як запобіжного заходу, оскільки "Сергій Олійник не переховувався від слідства і добровільно передав свою нагрудну відеокамеру прокуратурі як доказ своєї готовності нести відповідальність, якщо буде визнано, що він винен".

Як повідомлялося, в ніч на 19 лютого Печерський районний суд Києва постановив узяти під варту до 18 квітня інспектора управління патрульної поліції Києва С.Олійника, який стріляв по автомобілю BMW під час переслідування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА