13:14 28.02.2016

Більше ніж сто людей продовжують відновлювальні роботи на газовій свердловині в Чернігівській області, де в четвер сталася аварія – ДСНС

1 хв читати
Більше ніж сто людей продовжують відновлювальні роботи на газовій свердловині в Чернігівській області, де в четвер сталася аварія – ДСНС

Станом на ранок неділі триває ліквідація наслідків аварії на газовій свердловині № 70 на території Мринського виробничого управління підземного зберігання газу ВАТ "Укртрансгаз" між с. Мрина і с. Плоске Носівського району Чернігівської області, що сталася близько 20.00 25 лютого.

Як повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій, станом на 7.00 28 лютого тривають аварійно-відновлювальні роботи з ліквідації наслідків аварії на газовій свердловині. Загалом до ліквідації аварії залучено 118 людей та 33 од. техніки, зокрема від ДСНС 67 людей особового складу та 18 од. техніки.

Сили ДСНС вжили заходів щодо забезпечення пожежної безпеки в населених пунктах Мрин і Плоске та контролю загазованості прилеглої місцевості.

Як повідомлялося, 25 лютого На газосховищі Червонопартизанське (Чернігівська обл.), приблизно в четвер увечері на технологічній свердловині №70 сталася розгерметизація, яка призвела до неконтрольованого витоку природного газу.

Як повідомляється на сайті "Укртрансгазу", НП сталася о 18.40 четверга під час виконання планових робіт з капітального ремонту свердловини. Постраждалих і жертв немає. У компанії наголосили, що ця надзвичайна ситуація не вплинула і не вплине на стабільність газопостачання для споживачів України та Європи.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

НАТО виступило із заявою, засудивши гібридну діяльність РФ і запевнивши, що це не завадить і далі підтримувати Україну

Саміт миру стане першим реальним шансом розпочати відновлення справедливого миру

Ворожий комплекс спостереження "Муром-М" вразили ударні БПЛА в селищі Бєлгородської області

Окупанти за добу завдали два ракетних і 58 авіаударів по Україні, обстріляли понад 120 населених пунктів

Українська авіація завдала за добу ударів по 9 місцях скупчення окупантів

На фронті за добу було 106 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 31 атаку окупантів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА