14:36 28.02.2016

Водопостачання Трускавця відновлено – ДСНС

1 хв читати

Рятувальники 2-го Спеціального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій протягом доби забезпечували місто Трускавець водою і завершили виконання завдання у неділю вранці, коли в місті було відновлено водопостачання.

"27 лютого близько 11:00 ранку місто Трускавець вже другий раз протягом тижня залишилося без води. В результаті проведення земляних робіт на вулиці Стуса в місті Трускавці було пошкоджено центральний водопровід, що забезпечує понад 30 тис. жителів та гостей міста питною водою. Неякісно проведений ремонт водопроводу викликав повторне відключення міста від водопостачання", - йдеться в інформації ДСНС, оприлюдненій у неділю.

Особовий склад аварійно-рятувальної частини центру було піднято за сигналом "Збір-Аварія". Вже о 12:45 27 лютого з місця постійної дислокації, для забезпечення жителів Трускавця водою, виїхало три автомобілі АРС-14 та 6 людей особового складу центру, які протягом доби здійснили підвезення 34 м куб. води.

"Завдання з підвезення води особовий склад центру завершив близько 10.00 ранку 28 лютого після повного відновлення водопостачання міста", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Температура у світі підвищиться щонайменше на 2,5 градуса в цьому столітті - дослідження

Печерський райсуд 9 травня розгляне клопотання ДБР і ОГП про повторний арешт вагонів ПГЗК Ferrexpo у справі незаконного використання корисних копалин

Результати виборів президента РФ є нікчемними - ЦВК України

Арахамія: Кілька тисяч осіб захочуть умовно достроково звільнитися від відбування покарання для проходження військової служби

Шольц підтвердив участь у Саміті миру - Зеленський

З окупованих районів Херсонської області повернуто ще 11 дітей - обладміністрація

Посольство Італії в Україні відновило видачу декларацій відповідності українських документів про освіту

Троє людей загинули в ДТП за участю вантажівки на Київщині - поліція

Україна провела ще один раунд переговорів із Португалією про безпекову угоду

Окупанти обстріляли Нікопольський район понад 15 разів за день, пошкоджено 12 будинків, без жертв - обладміністрація

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА