15:55 29.02.2016

Спецслужби РФ дали завдання Краснову підготувати вбивство активіста на адмінкордоні з окупованим Кримом – СБУ

1 хв читати
Спецслужби РФ дали завдання Краснову підготувати вбивство активіста на адмінкордоні з окупованим Кримом – СБУ

Спецслужби Російської Федерації порушили завдання чолі громадянського корпусу "Азов-Крим" Станіславу Краснову підготувати вбивство активіста на адміністративному кордоні з окупованим Кримом, щоб дестабілізувати ситуацію, заявив керівник апарату голови Служби безпеки України Олександр Ткачук.

"З 2014 року це особа, за нашими оперативними даними, перебувала безпосередньо на зв'язку з російськими спецслужбами. Одним з його завдань – була підготовка вбивства одного з активістів, які зараз перебувають в Херсонській області на адміністративному кордоні з Кримом. Російські спецслужби планували використати цю ситуацію для дестабілізації обстановки в цьому регіоні", - заявив О. Ткачук на брифінгу в понеділок у Києві.

Він зазначив, що таким чином російська сторона отримала б привід для вторгнення в Херсонську область. О. Ткачук наголосив, що відповідальність за ці дії лягла б на активістів, зокрема і на полк "Азов".

"Сьогодні вранці глава СБУ і керівник головного слідчого управління зустрічалися з керівництвом полку і довели ту інформацію про Краснова, яку дозволило слідство. Наскільки нам відомо, керівництво полку не було ніяким чином сповіщено про ці протиправні наміри Краснова", - зазначив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА