18:00 01.03.2016

Кабмін прийняв відставку невдоволеного темпами реформ заступника голови Міносвіти Дерев’янка

1 хв читати
Кабмін прийняв відставку невдоволеного темпами реформ заступника голови Міносвіти Дерев’янка

Уряд України звільнив за власним бажанням заступника міністра освіти і науки - керівника апарату Олега Дерев’янка, який раніше пояснив своє рішення піти у відставку повільними косметичними реформами в освіті й державі загалом.

Відповідне розпорядження Кабміну №135 від 24 лютого оприлюднено на сайті уряду у вівторок.

"В поточних умовах поки що буду кориснішим для країни в громадській діяльності і соціальному підприємництві", - пояснював раніше своє рішення О.Дерев’янко.

Він наголосив, що країна потребує швидких справжніх трансформацій на основі відповідального лідерства, ефективного публічного управління і нульової толерантності до корупції, а не в повільних косметичних змінах, які вже не допоможуть ні системі освіти, ні державі загалом.

На думку тепер уже екс-чиновника, для вирішення проблем і втілення в життя наявних можливостей має бути політична воля, інституціональна здатність і ефективні команди.

Як повідомлялося, Кабмін призначив О.Дерев’янка заступником міністра освіти - керівником апарату 11 березня 2015 року. До приходу на держслужбу отримав ступінь MBA в Warwick University, а потім був, зокрема, генеральним директором таких компаній, як "Колос Лтд"(ТМ "Віденські Булочки"), "Козирна карта", СП "Золотий Сапсан", керівним партнером Office Solutions Ukraine. Є також членом координаційної ради "Аспен-Україна".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА