16:06 03.03.2016

Призупинення АМКУ закупівлі дизпалива може призвести до припинення руху потягів

1 хв читати
Призупинення АМКУ закупівлі дизпалива може призвести до припинення руху потягів

Призупинення Антимонопольним комітетом України (АМКУ) процедури закупівлі дизельного палива для потреб залізничної галузі може призвести до припинення руху потягів, повідомляється в прес-релізі ПАТ "Укрзалізниця".

"Призначення АМКУ на 28 березня розгляду скарги двох учасників конкурсу може призвести до зупинки потягів, оскільки запаси дизпалива будуть вичерпані. Наявного в галузі запасу палива вистачить на 5 діб", - зазначають в "Укрзалізниці".

Скарги ТОВ "Елемент Нафта" і "Окко-Бізнес Контракт" в "Укрзалізниці" називають безпідставними та необгрунтованими, свої пояснення філія "Укрзалізниці" - "Центр забезпечення виробництва", який проводив закупівлю, вже направив до Антимонопольного комітету. Підприємство також надіслало в комітет листа, в якому просить розглянути скарги учасників торгів уже 4 березня.

"Зволікання з оголошенням ухвали щодо закупівлі дизпалива може завдати нищівного удару не лише залізничній галузі, а й загалом в економіці країни, оскільки залізницею перевозяться близько 80% вантажів у державі", - зазначають в "Укрзалізниці".

Як повідомлялося, постійна адміністративна колегія АМКУ з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері державних закупівель прийняла скаргу ПП "Окко-Бізнес Контракт" (Київ) на результати тендеру із закупівлі 100 тис. тонн палива для потреб залізниць. Раніше за підсумками тендеру було обрано компанію "Вог Аеро Джет" (Київ), яка запропонувала саму низку ціну.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

Кулеба: Такої інтенсивності роботи від партнерів з надання ППО не було від початку повномасштабного вторгнення

Президент Єврокомісії знову каже, що непередбачений прибуток від заморожених росактивів може бути використано для військових потреб України

Росіяни обстріляли Львове Херсонської області, пошкоджено школу

Велика Британія передала Міноборони України обладнання для роботи з реєстром "Оберіг"

Росіяни за добу завдали 6 ракетних і 63 авіаційних ударів по території України

Українська авіація завдала дев’ять ударів по районах зосередження противника

На лінії фронту зафіксовано 71 бойове зіткнення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА