16:44 03.03.2016

ГУР повідомляє про втрати російських військових із ДРГ, що діяли в напрямку Красногорівки

1 хв читати
ГУР повідомляє про втрати російських військових із ДРГ, що діяли в напрямку Красногорівки

Головне управління розвідки Міністерства оборони України продовжує інформувати про чергові втрати серед російських військовослужбовців у зоні конфлікту на сході України.

На сайті ГУР у четвер повідомляється, що є підтвердження чергових втрат російських військовослужбовців із складу підрозділів 100 окремої мотострілкової бригади (Донецьк) 1 АК в районі Мар’їнки: 2 березня загинули п'ять російських військовослужбовців із складу диверсійно-розвідувальних груп, що діяли в напрямку Красногорівки, ще четверо дістали пораненm.

Є також інформація про те, що з урахуванням примусу проводити небезпечні диверсійно-розвідувальні заходи 2 березня двоє військовослужбовців 11-го окремого мотострілкового полку (Макіївка) 1 АК відмовилися виконувати накази командирів і написали рапорти про звільнення з військової служби.

Українська розвідка наводить черговий приклад невдоволення серед населення Донбасу у зв'язку з присутністю і діями російських окупаційних військ. Так, 2 березня в Горлівці біля вул. Комсомольськаї військовослужбовці 3-ої окремої мотострілкової бригади, будучи в стані алкогольного сп'яніння, захопили в заручники бригаду "швидкої допомоги" й завдали тяжких тілесних ушкоджень черговому лікарю. На захист медиків вийшли близько 20 жителів довколишніх будинків.

Крім того, ГУР повідомляє, що українська сторона надала інформацію спостерігачам СММ ОБСЄ про наявність танків, САУ і 122-мм РСЗВ "Град" у районах Голубовського, Луганська і Донецька.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА