12:59 09.03.2016

У зоні АТО за добу дістали поранень вісім українських військових

1 хв читати
У зоні АТО за добу дістали поранень вісім українських військових

У зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу ніхто з українських військових не загинув, проте восьмеро людей дістали поранень, повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в результаті бойових дій ніхто з наших воїнів не загинув. Але вісім дістали поранень", - сказав він на брифінгу в середу в Києві.

А. Лисенко зазначив, що на луганському напрямку між с. Трьохізбенка Новоайдарського району Луганської області і м. Красний Лиман Донецької області було бойове зіткнення, противник спробував захопити спостережний пункт сил антитерористичної операції, проте українські військові дали відсіч і через півгодинну перестрілку противник відступив за річку Сіверський Донець.

На донецькому напрямку неспокійно було на Світлодарській дузі, поблизу м. Горлівка на ділянці Авдіївка-Опитне-Піски. Бойовики 10 разів застосували міномети і бронетехніку. Загалом на цьому напрямку було зафіксовано 37 обстрілів.

На маріупольському напрямку противник порушував режим тиші в м. Мар'їнка, с. Старогнатівка, і сел. Широкин Волноваського району Донецької області. Незаконні збройні формування двічі відкривали вогонь з мінометів, а також здійснювали снайперський вогонь. На цьому напрямку було 5 обстрілів позицій сил антитерористичної операції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА