13:34 10.03.2016

"ДНР" роздає російським військовим і найманцям "конфісковане" житло в Донецьку – українська розвідка

2 хв читати

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє про те, що "влада" "ДНР" з метою залучення громадян РФ до участі в боях на Донбасі перерозподіляє конфісковане житло місцевих жителів.

"З метою залучення громадян РФ до участі в бойових діях, а також їх подальшої асиміляції і легалізації на тимчасово окупованих територіях Донбасу, незаконна влада "ДНР" перерозподіляє конфісковане житло українських громадян на користь російських військових і найманців. В окремих районах Донецька (Україна) розпочато видачу ордерів на "націоналізовані" квартири кадровим офіцерам 1 і 2 АК і громадянам Росії зі складу незаконних збройних формувань у співвідношенні 80 до 20% відповідно. Конфіскації підлягає житло мешканців Донецька, які виїхали з окупованих територій на мирну Україну", - йдеться в повідомленні ГУР на його сайті в четвер.

Військова розвідка також інформує про те, що встановлені чергові кадрові офіцери ЗС РФ, які безпосередньо беруть участь у військової агресії Росії на території України. Так, на посаді начальника інженерної служби 1 АК (Донецьк, Україна) Центру територіальних військ Південного У ЗС РФ" перебуває полковник ЗС РФ Усманов Залібек Касумович, а на посаді начальника протиповітряної оборони 7 окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве) 2 АК (Луганськ, Україна) Центру територіальних військ Південного У ЗС РФ" - полковник ЗС РФ Фролов Денис Ігорович.

Українська сторона надала інформацію спостерігачам спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, САУ і 122-мм РСЗВ "Град" поблизу Молодіжного та Донецька.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА