13:13 13.03.2016

Мукачівець, що дістав в суботу вогнепальне поранення, помер у лікарні – поліція

1 хв читати
Мукачівець, що дістав в суботу вогнепальне поранення, помер у лікарні – поліція

Чоловік, який дістав вогнепальне поранення в ногу під час суботнього конфлікту в Мукачевому, минулого вечора помер у лікарні, повідомляє прес-служба ГУ Нацполиції України в Закарпатській області.

"Як стало відомо, ввечері близько 10 годин чоловік від отриманих поранень помер у лікарні", - йдеться в інформації, оприлюдненій на сайті ГУ Нацполіції в області.

У правоохоронному відомстві повідомили, що тривають першочергові слідчі дії та оперативно-розшукові заходи для встановлення всіх обставин інциденту, а також вживаються заходи щодо встановлення осіб, які вчинили це кримінальне правопорушення.

Як повідомлялося, в суботу близько 13.00 на лінію "102" надійшло повідомлення, що на вул. Молодіжній (мікрорайон "Пентагон") в Мукачевому лунають постріли. Патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група встановили, що чоловік, 1984 р.н. житель цього ж мікрорайону, дістав вогнепальне поранення в ногу. Поруч із ним лежала граната з запалом.

Поліцейські обгородили це місце і викликали експертів-вибухотехніків, які і знешкодили вибуховий пристрій. Постраждалого чоловіка госпіталізували до Мукачівської ЦРЛ для надання медичної допомоги.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15 год. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На початку тижня в південно-східній частині України очікуються короткочасні дощі, грози

Британська армія може отримати на озброєння гіперзвукову ракету до 2030 року

Унаслідок обстрілу в Новій Слободі Сумської області пошкоджено 4 приватні будинки та ЛЕП - ОК "Північ"

Унаслідок обстрілів на Донеччині поранено двох людей - ОВА

На Харківщині за добу двоє мирних жителів постраждали внаслідок обстрілів

Російські сили можуть домогтися значних тактичних успіхів, допоки Україна очікуватиме на прибуття допомоги від США - ISW

Росіянин убив двох українців у Верхній Баварії

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей дістали поранення

Окупанти за добу завдали 335 ударів по Запорізькій області, є руйнування

Ворог уночі та вранці обстрілював Миколаївську область, є пошкодження рекреаційних об'єктів, житлових будинків та об'єкта теплогенерації

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА