13:55 14.03.2016

Розгляд апеляції в справі Корбана на продовження йому терміну тримання під вартою перенесено на 15 березня

2 хв читати
Розгляд апеляції в справі Корбана на продовження йому терміну тримання під вартою перенесено на 15 березня

Апеляційний суд Києва переніс на 10:30 вівторка, 15 березня, розгляд скарги захисників члена політради партії "УКРОП" Геннадія Корбана на рішення Дніпровського районного суду Києва щодо продовження йому терміну тримання під вартою до 15 квітня, повідомляє прес-секретар партії Євгенія Кравчук.

"Розгляд апеляції у справі Геннадія Корбана продовжиться завтра о 10.30. Засідання відкладено у зв'язку з необхідністю дослідити оригінали документів, копії яких сторона обвинувачення додала до свого клопотання щодо продовження терміну арешту Геннадія Корбана", - написала Є.Кравчук на сторінці у Facebook у понеділок.

За її словами, до завтра прокуратура має надати суду оригінали документів. За інформацією захисників, жодна з копій не була засвідчена належним чином і не могла вважатися доказом.

22 лютого Дніпровський районний суд Києва продовжив Г.Корбану термін запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 15 квітня включно.

10 лютого Апеляційний суд Києва зменшив термін тримання під вартою Г.Корбану на два дні - до 23 лютого. Адвокати Г.Корбана пояснили, що для продовження терміну арешту прокурори мають не пізніше за 18 лютого направити до Дніпровського райсуду відповідне клопотання.

Г.Корбана затримали 31 жовтня 2015 року. 4 листопада йому повідомлено про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч.1 ст. 255 (створення та участь у злочинній організації), ч. 3 ст. 157 (перешкоджання діяльності виборчих комісій), ч. 5 ст. 191 (йдеться про привласнення грошових коштів в особливо великих розмірах благодійної організації "Фонд оборони країни"), ч. 2 ст. 289 та ст. 349 Кримінального кодексу України (йдеться про захоплення в Дніпропетровську як заручників голови Держземагентства України та директора департаменту Дніпропетровської міської ради).

28 грудня Дніпровський районний суд Києва ухвалив рішення змінити запобіжний захід Г.Корбану з домашнього арешту на тримання під вартою терміном на 60 днів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА