12:06 16.03.2016

Влада Києва має намір до 1 травня демонтувати МАФи, власники яких не сплачують пайової участі

1 хв читати
Влада Києва має намір до 1 травня демонтувати МАФи, власники яких не сплачують пайової участі

Депутати Київської міськради (Київрада) прийняли рішення доручити департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Київської міськдержадміністрації (КМДА) і райдержадміністрацій до 1 травня 2016 року демонтувати малі архітектурні форми (МАФ), власники яких не платять пайові внески.

Як повідомляє прес-служба Київради, з відповідною ініціативою виступили члени постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку на засіданні у вівторок.

"Якщо відповідний внесок здійснюється, демонтаж таких тимчасових споруд не проводитиметься", – зазначено в повідомленні.

Крім того, депутати-члени комісії також виступили з пропозицією збільшити втричі коефіцієнт пайової участі для МАФів, які реалізують алкогольні та слабоалкогольні напої.

Проектом рішення також передбачена можливість власників МАФів укласти договори страхування ризиків, пов'язаних з перенесенням тимчасових споруд при проведенні інженерних мереж, здійсненні планових або аварійних ремонтних робіт на мережах, у разі якщо такі МАФи розміщуються в охоронній зоні інженерних мереж.

Як зазначає прес-служба Київради, відповідне рішення має ще затвердити профільна комісія з питань торгівлі, підприємництва та регуляторної політики.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА