13:33 19.03.2016

У зоні АТО за минулу добу ніхто з українських військових не постраждав

1 хв читати
У зоні АТО за минулу добу ніхто з українських військових не постраждав

У зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу ніхто із українських військовослужбовців не загинув і не був поранений, повідомив спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в результаті бойових дій ніхто із наших воїнів не загинув і не постраждав", - сказав він на брифінгу в суботу в Києві.

А.Лисенко розповів, що на луганському напрямку біля Попасної бойовики застосували кулемети і БМП.

На донецькому напрямку на схід від Авдіївки противник неодноразово застосував міномети калібром 82 мм і 120 мм. "За останні кілька днів вогнем у відповідь на провокації сили АТО знищили понад 10 бойовиків", - поінформував А.Лисенко.

У Зайцевому, окрім мінометів НЗФ застосували і ствольну артилерію - гаубиці калібром 122 мм.

На маріупольському напрямку бойовики найчастіше порушували режим припинення вогню поблизу Мар'їнки. Також мінометні обстріли відбулися в Красногорівці, Гнутовому та Широкиному.

"За оперативними даними, в зоні АТО готується провокація з боку противника. Поблизу н.п. Безімянного, Новоазовського району Донецької області, на окупованій території загалом у 10 км гот лінії фронту помічені два автобуса з людьми у формі, яка нагадує форму українських військових і з шевронами "Правий сектор". Є ймовірність здійснення цими людьми злочинів, спрямованих на дискредитацію сил АТО і порушення Мінських угод ", - повідомив А.Лисенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА