13:32 27.03.2016

Четверо українських військових і один медик постраждали за минулу добу в зоні АТО

1 хв читати
Четверо українських військових і один медик постраждали за минулу добу в зоні АТО

У зоні проведення антитерористичної операції на сході України за минулу добу четверо українських військовослужбовців постраждали, повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в результаті бойових ніхто з наших воїнів не загинув, четверо дістали поранень. Ще один український медик-доброволець отримав поранення внаслідок обстрілу під Авдіївкою", - сказав він на брифінгу в неділю в Києві.

А.Лисенко розповів, що на луганському напрямку НЗФ відкрили вогонь по селу Нижньотеплове з правого берега Сіверського Дінця.

На донецькому напрямку на ділянці фронту Зайцеве-Майорськ бойовики застосували гаубиці калібром 122 мм, випустивши 160 снарядів. Найпотужніші обстріли мали місце вранці - з 5.00 до 8.00.

А.Лисенко поінформував, що найскладніша ситуація залишається під Авдіївкою. "Сили АТО утримують зайняті позиції і ведуть ефективний вогонь у відповідь", - наголосив він.

Загалом на донецькому напрямку за добу зафіксовано 43 обстріли, кожен третій – із важкого озброєння.

На маріупольському напрямку НЗФ порушували режим припинення вогню чотири рази – в Мар'їнці працював снайпер противника, в Широкиному був застосований міномет калібру 82-мм Також бойовики відкривали вогонь в Талаківці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА