19:53 28.03.2016

МАУ подовжує можливість користуватися додатковими рейсами до Амстердама з огляду на закриття аеропорту Брюсселя

2 хв читати
МАУ подовжує можливість користуватися додатковими рейсами до Амстердама з огляду на закриття аеропорту Брюсселя

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ, Київ), найбільша авіакомпанія країни, у зв'язку з тривалим закриттям міжнародного аеропорту Брюсселя подовжує комплекс заходів зі своєчасної доставки пасажирів до країн Бенілюксу.

"Оскільки аеропорт Брюсселя зачинений на прийняття та відправку рейсів, рейси МАУ PS145 Київ - Брюссель та PS146 Брюссель - Київ від 29, 30 та 31 березня скасовані, пасажири з квитками на рейси МАУ PS145/146 від 29 та 30 березня можуть переоформити їх на додаткові рейси до/з Амстердама (PS103/104) без будь-яких штрафів та додаткових зборів", - повідомляється в прес-релізі компанії.

Пасажирам скасованих рейсів, запланованих на 31 березня, буде запропоновано варіанти рерутингу через європейські пункти, а також надано весь спектр послуг, передбачених міжнародними правилами в подібних випадках.

Для врегулювання ситуації пасажирам необхідно звернутися до контактного центру МАУ в Україні або до представництва авіакомпанії в Бельгії.

Раніше повідомлялося, що МАУ у зв'язку із закриттям Міжнародного аеропорту Брюсселя та необхідністю забезпечити доставку пасажирів до країн Бенілюксу 26, 27 та 28 березня 2016 року виконувала додаткові рейси за маршрутом Київ-Амстердам-Київ.

МАУ є найбільшою українською авіакомпанією. Базовий аеропорт - ДМА "Бориспіль". Флот МАУ нараховує 33 літаки: 29 середньомагістральних і чотири далекомагістральні.

За даними НКЦПФР, кіпрська компанія "Онтобет промоушинз лімітед" володіла 15,91% акцій "МАУ". Ще 74,16% авіаперевізника володіло ТОВ "Кепітел інвестмент проджект" (Київ).

"Кепітел інвестмент проджект" належало ТОВ "Інвестмент проджектс менеджмент", власником якого, у свою чергу, з червня 2012 року є "Онтобет промоушинз лімітед".

Одним із кінцевих бенефіціарів компанії є бізнесмен Ігор Коломойський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВР має намір визначити Держспецзв'язку органом, що реалізує політику щодо забезпечення безпілотними системами та засобами РЕБ

Уряд виділив ще понад 8 млрд грн на будівництво фортифікацій - Шмигаль

Для повноцінного запуску Держреєстру нерухомих пам'яток потрібно понад 5 років - Шуляк

Кабмін звільнив Половенка з посади заступника міністра оборони

ВР прийняла за основу законопроєкт про дерегуляцію ринку торгівлі вживаними авто - Гетманцев

ВР удосконалить порядок ведення військового обліку під час війни

Посол України в США: Сенат розпочне розгляд законопроєкту про допомогу Україні о 20:00 за Києвом

У ХАРКОВІ ЧУТИ ВИБУХИ - ВЛАДА

Зеленський розраховує на допомогу Данії в пошуку додаткових систем ППО для Миколаївської області

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення заступника голови Дніпровського РУ ГУНП на 14 млн грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА