10:14 31.03.2016

Глави Мінфінів України та Нідерландів обговорили питання розширення торгівлі між країнами і роботу над Конвенцією про подвійне оподаткування

1 хв читати
Глави Мінфінів України та Нідерландів обговорили питання розширення торгівлі між країнами і роботу над Конвенцією про подвійне оподаткування

Міністр фінансів Наталія Яресько, яка очолює українську делегацію на бізнес-форумі Україна-Нідерланди в Нутдорпі, обговорила питання розширення економічного співробітництва між державами зі своїм нідерландським колегою Йеруном Дейсселблумом (Jeroen Dijsselbloem).

"Зустрілася з міністром фінансів Нідерландів.Дейсселблумом. Вдячна за його постійну особисту підтримку UA та її асоціацію з ЄС... Обговорили можливості для посилення торгівлі, кроки в боротьбі з корупцією, продовження роботи над Конвенцією про подвійне оподаткування з NL", - написала вона у своєму акаунті в "Твіттері" в середу ввечері.

Як повідомлялося, бізнес-форум Україна-Нідерланди розпочав роботу 30 березня в місті Нутдорп.

До складу української делегації увійшли міністр аграрної політики і продовольства Олексій Павленко, заступник голави Адміністрації президента Дмитро Шимків, перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Юлія Ковалів, заступник міністра економрозвитку – торговий представник України Наталія Микольська, заступник міністра інфраструктури Юрій Васьков.

З голландської сторони форум відвідають міністр з питань зовнішньої торгівлі і розвитку співробітництва Ліліан Плумен, директор департаменту агроекономіки Міністерства економіки Ханс Хоогевеен, член правління Команди енергоринку та інновацій Міністерства економіки Meрей Вагенаар.

Загалом у форумі беруть участь понад 300 представників бізнесу та уряду. Сторони обговорять співробітництво у сферах енергоефективності, транспорту та інфраструктури, IT та інжинірингу, а також в агропромисловому секторі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА