18:26 01.04.2016

Керівник Одеської митниці Марушевська закликала Порошенка підтримати реформи у митній сфері

2 хв читати
Керівник Одеської митниці Марушевська закликала Порошенка підтримати реформи у митній сфері

Керівник Одеської митниці Юлія Марушевська закликала президента України Петра Порошенка підтримати реформи в митній сфері і зупинити тиск на нове керівництво.

"Я прошу визначитися: або ви з тими, хто гальмує процес, або ви з нами, хто хоче провести реформи. Я прошу радикальних і швидких кроків", - сказала вона у відеозверненні, оприлюдненому на сторінці голови Одеської облдержадміністрації Михэила Саакашвілі в соцмережі в Facebook.

За словами Ю. Марушевської, при призначенні на цю посаду П. Порошенко дав добро на позитивні зміни та реформи, однак сьогодні Одеська митниця не відчуває підтримки і витримує атаки перевіряючих органів, зокрема Служби безпеки України та Державної фіскальної служби (ДФС). Крім того, київські чиновники перенаправляють вантажі, що йдуть до Одеси, на інші митниці, що призводить до втрат місцевого бюджету.

Чиновниця зазначила, що без радикальної реформи у митній сфері новий персонал митниці, який повірив у можливість змін, буде змушений або піти, або почати працювати по-старому.

Ю. Марушевська закликала П. Порошенка підтримати ухвалення парламентом законопроекту про відкритий митний простір, і зупинити перевірки Одеської митниці.

Як повідомлялося, М. Саакашвілі 14 березня звинуватив прем'єр-міністра Арсенія Яценюка і главу ГФС Романа Насірова у протидії впровадженню проектів "Відкритий митний простір" у регіоні. Ухвалення відповідного закону, за словами губернатора, надасть можливість створити вперше в Україні нову митницю, перекрити контрабандні та корупційні потоки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти припинили наступ у районі Авдіївки, відновили наступ на Часів Яр - ISW

Окупанти завдали ударів по Харкову та передмістю, без постраждалих

У Києві організують охорону місць богослужіння у Великодню ніч, комендантська година не зміниться - військова адміністрація

Окупанти за добу 7 разів обстріляли міста й села Донеччини, у Новоолександрівці й Калиновому загинули мирні жителі

В Україні встановили рекорд із наймасовішого розпису писанок майстрами з різних регіонів

Із Криму з вересня 2022 року виїхало до 8 тис. кримських татар - Чубаров

СБУ здійснює обшуки в митрополита Запорізького Луки - джерело

У Середземному морі РФ тримає два кораблі, один із них ракетоносій "Калібрів" - ВМС ЗСУ

За минулу добу на Харківщині одна людина загинула та десять постраждали в результаті ворожих обстрілів

Ворог зранку атакував три громади Сумської області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА