13:19 02.04.2016

За добу в зоні АТО поранено чотирьох українських військових

2 хв читати
За добу в зоні АТО поранено чотирьох українських військових

Четверо українських військовослужбовців дістали поранень у зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу внаслідок активних бойових дій загиблих серед наших військових немає і четверо дістали поранень", - сказав він на брифінгу в суботу в Києві.

А.Лисенко уточнив, що один військовий поранений у Зайцевому, один – в Авдіївці, ще двоє – в Невельському. Всі поранення сталися внаслідок обстрілу бойовиків.

Спікер АП також розповів про статистику обстрілу на різних напрямках. Так, на Луганському напрямку противник вісім разів порушив режим тиші – в Попаснянському районі. "Провокації відбувалися протягом усього дня, але переважно у світлий час доби. У всіх випадках НЗФ відкривали вогонь із боку сіл, прилеглих до окупованого Первомайського", - повідомив він.

На донецькому напрямку найбільш "гарячими" точками залишаються Зайцеве і Авдіївка. Крім того, активізувалися бойовики трохи південніше (район Пісків і Невельського).

"Неспокійно і на інших ділянках фронту. За підрахунками, вчора по наших позиціях було випущено близько 90 мінометних мін. Загалом за минулу добу на Донецькому напрямку сталося 46 ворожих обстрілів", - наводить дані спікер АП.

На маріупольському напрямку епіцентром протистояння в п'ятницю була Мар'їнка. НЗФ неодноразово відкривали снайперський вогонь, застосовували РПГ і стрілецьку зброю. Крім того, ворог зробив два постріли з ПТРК у Новотроїцькому. В районі с.Лебединське зафіксовано політ БПЛА противника.

"Загалом за минулу добу на маріупольському напрямку сталося 11 ворожих обстрілів", - повідомив А.Лисенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА