11:59 04.04.2016

Яценюк: Наша мета - членство в ЄС і НАТО

1 хв читати
Яценюк: Наша мета - членство в ЄС і НАТО

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк озвучив пріоритети розвитку України, обіцяє в їх реалізації не реагувати на критику політичних опонентів.

"Наша мета - членство в ЄС, набуття членства в НАТО, добробут українських громадян, здорова і освічена нація", - сказав А.Яценюк в ефірі програми "10 хвилин з прем'єр-міністром" в неділю увечері.

"І нарешті: мене не обходять, що думають про мій план мої політичні опоненти", - додав А.Яценюк. За його словами, його уряд заклав основи цього плану.

Так, місце України, за словами А.Яценюка, - в ЄС, і Київ уже підписав Угоду про політичну асоціацію та про зону вільної торгівлі, скоро буде надано і безвізовий режим.

Також однією з основ незалежності країни є енергетична незалежність, "якої ми досягли". "Тому ніяких тіньових домовленостей і повернення енергетичних олігархів в українську економіку я не допущу", - запевнив він.

Також А.Яценюк вважає, що стосовно держави-агресора - РФ - слід провадити жорстку політику. "Жодних угод і компромісів за рахунок України; відновлення територіальної цілісності України; повернення Донецька, Луганська і Криму; продовження санкцій до РФ доти, доки Україна повністю не відновить своєї територіальний суверенітет", - заявив А.Яценюк.

20:20:37 EEST - 3

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

США таємно поставили Україні ракети ATACMS, українські сили вперше застосували їх минулого тижня

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА