11:11 05.04.2016

У Києві суд продовжив розгляд справи російських спецназівців Александрова та Єрофєєва

1 хв читати
У Києві суд продовжив розгляд справи російських спецназівців Александрова та Єрофєєва

Голосіївський районний суд Києва у вівторок продовжив слухання справи щодо звинувачення російський бійців Головного розвідувального управління (ГРУ) Генштабу ЗС РФ Євгенія Єрофєєва і Олександра Александрова.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", під час судового засідання новий адвокат О.Александрова Валентин Рибін повідомив суду, що ознайомився з матеріалами справи повною мірою.

У зв'язку із заміною, що раніше сталася, в суддівській колегії суд встановив думку сторін процесу відносно того, чи немає необхідності починати судові слухання спочатку. Оскільки заперечень ні від кого не було, то суд визнав можливим продовжити слухання.

Нині суд розпочинає допит судмедексперта з Харкова Наталії Яковцової, яка проводила експертизу тіла убитого під час бойового зіткнення під м. Щастя (Луганська обл.) з російськими військовими військовослужбовця Збройних сил України Вадима Пугачова.

Допит експерта проходить на клопотання захисту росіян, яке подали на попередньому засіданні.

Підсудні О.Александров і Є.Єрофєєв присутні на засіданні, а потерпілі у рамках цієї справи на засідання у вівторок не прибули.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА