12:08 05.04.2016

"Київстар" у I кв. запустив 3G ще в 70 населених пунктах

2 хв читати
"Київстар" у I кв. запустив 3G ще в 70 населених пунктах

Телеком-оператор "Київстар" в січні-березні 2016 року розширив дію мережі 3G ще на 70 населених пунктів, серед яких невеликі міста і селища.

Як повідомила прес-служба оператора, на сьогоднішній день на території дії мережі 3G "Київстар" охоплює 617 населених пунктів, де проживає майже 40% населення України.

У Київській області інтернет 3G з'явився в 26 нових селищах: Проців, Старі Безрадичі, Нове Залісся, Вороньків, Рівненський район, Михайлівка-Рубежівка, Дружня, Великі Дмитровичі, Велика Мотовилівка, Глеваха, Маковище, Велика Димерка, Глібівка, Скибин, Любимівка, Зелений Бір, Блиставиця, Бузова, Данилівка, Путрівка, Мархальовка, Требухів, Синяк, Мала Солтанівка, Червона Мотовилівка, Плесецьке.

У Львівській області додалося 20 населених пунктів – Нежухів, Добряни, Угерсько, Верчани, Стрілковичі, Завадів, Ваневичі, Плав'я, Бартатів, Чижиков, Язи, Братківці, Нагірне, Вороцев, Мшана, Жирівка, Пьяновичі, Лисовичі, Тейсарів, Рихтичі.

У Закарпатській області – Баранинці, Тарнівці, Мочола, Балажер, Шом, Мала Бийгань, Затишне, Коритняни.

У Полтавській області – Гора, Супрунівка, Белецківка, Щербані, Макухівка, Мильці, Ялинці, Кам'яні Потоки.

Ще кілька населених пунктів підключено в Дніпропетровській, Волинській, Тернопільській, Харківській, Миколаївській та Одеській областях.

Всі абоненти в цих населених пунктах отримали доступ до послуг мобільної передачі даних на швидкості до 42 Мбіт/с, яку надає технологія HSPA+.

"Київстар" – український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв'язку і передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, зокрема 3G. Послугами оператора користуються 25,4 млн абонентів мобільного зв'язку і близько 810 тис. клієнтів фіксованого Інтернету.

Акціонери "Київстар" – міжнародна група VimpelCom Ltd. (офіс у Нідерландах), акції якої перебувають у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

СБУ, ГУР і ССО організували атаку на енергоінфраструктуру РФ, вночі уражено об'єкти у 8 областях - джерело

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА