13:43 06.04.2016

Центр соцдопомоги для жителів Луганської області відкрився в Лисичанську

2 хв читати
Центр соцдопомоги для жителів Луганської області відкрився в Лисичанську

Центр соціальної допомоги для жителів Лисичанська і Луганської області загалом відкрився в середу в цьому місті, організатором відкриття центру стала громадська ініціатива "Відновлення Донбасу" за підтримки міської влади.

"Сьогодні ми відкриваємо Центр соціальної допомоги в Лисичанську. Наша мета - допомогти вже не лише переселенцям, ми хочемо допомогти всім жителям Луганської області, незалежно від того, на якій стороні лінії зіткнення вони проживають", - зазначила керівник ініціативи Олена Петряєва, слова якої наводить прес-служба організації "Відновлення Донбасу".

Міський голова Лисичанська Сергій Шилін зауважив: "Наше місто розташоване досить близько до лінії зіткнення. Багато людей приїхало сюди, рятуючись від бойових дій. Більшості з них потрібна реальна допомога. Багато треба зробити і для жителів нашого міста, і ми раді, що сьогодні у нас відкрився такий центр".

У свою чергу директор Лисичанського міського центру зайнятості Людмила Соколко вказала на проблему працевлаштування. "На сьогодні пошук роботи - це насправді проблема для всіх луганчан. Ми вже співпрацюємо з багатьма організаціями, які допомагають переселенцям і жителям нашого міста у пошуках робочих місць, і дуже сподіваємося, що наша співпраця з Центром соціальної допомоги дасть змогу розширити можливості і нашого Центру зайнятості", – зазначила вона.

Центр соціальної допомоги розмістився в Лисичанську за адресою: проспект Перемоги, 143. Час роботи - з 9:00 до 17:00. Контактні телефони: (093) 618-11-22, (098) 618-11-22, (099) 618-11-22.

Цей центр здійснює роботу за такими напрямами: допомога внутрішньо переміщеним особам у соціально-правових і гуманітарних питаннях; робота з жителями Луганської області та внутрішньо переміщеними особами з питань реінтеграції громади через програми навчання, культурно-освітні проекти; гуманітарна допомога юридичним і фізичним особам у Луганській області; представництво і захист інтересів жителів області у центральних органах влади; підтримка та допомога талановитим і обдарованим дітям області; підтримка громадських ініціатив громади Лисичанська.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

США таємно поставили Україні ракети ATACMS, українські сили вперше застосували їх минулого тижня

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА