13:47 06.04.2016

У Києві відбудеться новий конкурс на головного архітектора

1 хв читати
У Києві відбудеться новий конкурс на головного архітектора

До кінця травня українська столиця повинна мати головного архітектора, вважає київський міський голова Віталій Кличко.

"До дня Києва ми повинні мати головного архітектора нашого міста", - заявив В. Кличко журналістам у середу.

За словами мера столиці, буде проведено новий конкурс із відбору кандидатури на посаду головного архітектора Києва. "Я впевнений, що нам треба буде проводити новий конкурс", - наголосив він.

Як повідомлялося, наприкінці вересня 2015 року В. Кличко звільнив головного архітектора столиці Сергія Целовальника та двох його заступників. С. Целовальник був призначений на посаду в серпні 2010 року.

Розпорядженням КМДА від 30 листопада 2015 року створила комісію із проведення конкурсу на заміщення вакантної посади головного архітектора Києва. Про початок конкурсу було оголошено в газеті "Хрещатик" від 29 грудня 2015 року.

До складу комісії увійшли 20 представників КМДА, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Національного союзу архітекторів, Національної академії наук України, міжнародні експерти, а також представники громадськості.

Наприкінці березня 2016 року В. Кличко призупинив роботу конкурсної комісії з відбору кандидатів на посаду головного архітектора столиці, мотивуючи це неможливістю прийняття нею об'єктивного і справедливого рішення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА