14:10 08.04.2016

"Автомайданівці" мітингують під АП, вимагаючи звільнення корупціонерів з правоохоронних органів

2 хв читати
"Автомайданівці" мітингують під АП, вимагаючи звільнення корупціонерів з правоохоронних органів

Під будівлею Адміністрації президента України проходить акція протесту громадської організації "Автомайдан" з вимогою звільнення з правоохоронних органів корупціонерів і усіх, хто може нести загрозу національної безпеки.

"Мітинг вимагає зустрічі з президентом і звільнення тих, хто може становити загрозу для національної безпеки і корупціонерів. З правоохоронних органів мають бути звільнені заплямовані люди, і СБУ повинна виявляти ризики і факти для безпеки країни, а не навпаки - їх покривати", - написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook представник "Автомайдану" Олексій Гриценко.

О.Гриценко також опублікував фото і відео з мітингу, на яких видно, що захід зібрав близько сотні активістів. Посеред проїжджої частини вул. Банкової активісти поставили бочку з пальним і підпалили його; вулиця біля будівлі АП затягнута димом.

Учасники мітингу поширюють листовки зі своїми вимогами, серед яких: звільнення керівника Антитерористичного центру (АТЦ) при Службі безпеки України Віталія Маликова у зв'язку з тим, що він є "партнером Медведчука", прозорого розслідування щодо екс-глави Головного управління Національної поліції України у Вінницькій області Антона Шевцова, а також людей, які лобіювали його призначення.

Крім того, мітингувальники вимагають "звільнення патріотів, які зараз у в'язницях, і перегляду їх справ", а також проведення прозорого конкурсу на посаду генерального прокурора з широким громадським обговоренням і перезапуск реформи прокуратури з переатестацією усіх керівників регіональних прокуратур".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА