14:33 11.04.2016

Українські консули після відвідування Н.Савченко повідомили, що їй поставили крапельницю і незабаром можлива її госпіталізація - сестра

1 хв читати
Українські консули після відвідування Н.Савченко повідомили, що їй поставили крапельницю і незабаром можлива її госпіталізація - сестра

Український військовослужбовець і народний депутат Надія Савченко, яка перебуває ростовському СІЗО та оголосила суху голодовку, дала свою згоду на те, щоб медики поставили їй крапельницю, проте велика ймовірність, що їй знадобиться госпіталізація, повідомила сестра українки Віра Савченко з посиланням на українських консулів.

"Консули щойно відвідали Надю: Її прокапали. Скоро, мабуть, ляже у лікарню. Прийняла душ. Сьогодні буде у Наді медогляд. (Прокапали за її згоди)", - написала В.Савченко на своїй сторінці у Facebook у понеділок.

Раніше в понеділок у прес-бюро ФСВП Росії повідомили, що Н.Савченко погодилася на регулярні медичні огляди, і заявили, що стан її здоров'я лікарі вважають задовільним.

"Учора Н.Савченко дала свою письмову згоду на проведення регулярних медичних оглядів і почала отримувати підтримувальну терапію", - йдеться в повідомленні прес-бюро, що надійшло в понеділок до "Інтерфаксу".

У ньому зазначено, що за результатами обстеження стан здоров'я Н.Савченко оцінюється як стабільний, задовільний, "вона перебуває під динамічним наглядом медичних працівників".

"На сьогодні намічено чергове медичне обстеження Н.Савченко. За результатами огляду та клініко-інструментальних досліджень лікарський консиліум повторно оцінить стан її здоров'я", - йдеться в прес-релізі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни обстрілюють Херсон із лівого берега

Україні потрібно більше снарядів і ППО - Умєров у розмові з главою Пентагону

У Білому домі вважають за необхідне розгляд питання про допомогу Ізраїлю та Україні в Палаті представників цього тижня

Стефанчук: Україна розраховує, що завдяки мандату комісара Ради Європи будуть захищені права українців, які постраждали внаслідок російської агресії

РНБО розгляне загрози безпеці у зв'язку з роботою онлайн-казино - Зеленський

Україна запросить скликання засідання Ради "Україна - НАТО" щодо захисту неба та постачання озброєння - Зеленський

Українська авіація завдала ударів по п’яти районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали двох ракетних і 43 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу відбулося 50 бойових зіткнень

ПАРЄ закликала використати заморожені активи РФ для відновлення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА