18:16 11.04.2016

Український уряд офіційно закрив кримські рибні порти

1 хв читати
Український уряд офіційно закрив кримські рибні порти

Кабінет Міністрів України тимчасово закрив Керченський і Севастопольський морські рибні порти у межах наданих однойменним держпідприємствам акваторій до відновлення конституційного ладу України на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим та Севастополя.

Згідно з постановою уряду №263 від 6 квітня 2016 року, яким це закріплено, порти тимчасово закриваються у зв'язку з неможливістю здійснення в них обслуговування суден і пасажирів, проведення вантажних, транспортних, експедиційних робіт та інших, пов'язаних з цим видів господарської діяльності, забезпечення належного рівня безпеки судноплавства, дотримання вимог міжнародних договорів України, забезпечення охорони навколишнього природного середовища.

Державному агентству рибного господарства пропонується вжити заходів щодо інформування міжнародних організацій про закриття Керченського морського рибного порту і Севастопольського морського рибного порту.

Як повідомлялося, Міністерство інфраструктури України від 16 червня 2014 року видало наказ про закриття для міжнародного судноплавства морських портів, розташованих на території Криму: в Євпаторії, Керчі, Севастополі, Феодосії, Ялті.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА