18:36 11.04.2016

Для повернення Надії Савченко до України потрібен вирок російським спецназівцям Єрофєєву та Александрову - джерело

1 хв читати
Для повернення Надії Савченко до України потрібен вирок російським спецназівцям Єрофєєву та Александрову - джерело

Для повернення української льотчиці, народного депутата Надії Савченко необхідний судовий вирок російським спецназівцям Євгену Єрофєєву та Олександру Александрову, повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в дипколах.

"Для звільнення Савченко потрібен вирок російським ГРУшникам", - розповів співрозмовник агентства, додавши, що саме на них планувалося обміняти українку.

За його словами, адвокати російських спецназівців "перебувають у постійному контакті з ФСБ і тому навмисне затягують судовий процес". "Я хочу відзначити, що президент Путін раніше пообіцяв Порошенку та Меркель, що обміняє Савченко на затриманих ГРУшників", - сказав він.

За словами співрозмовника агентства, робота над якнайшвидшим поверненням українки на Батьківщину неупинно триває, українська сторона робить все можливе.

Раніше в понеділок сестра Н.Савченко Віра заявила, що домовленості про звільнення Надії з російського СІЗО зірвалися.

"Доки "політики" формують"коаліцію", зірвалися домовленості про головну цінність Європи - людське життя! Порошенко, Путін поверніть Надю!" - Написала В.Савченко в понеділок на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

У коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" вона уточнила, що йдеться про зрив домовленостей про звільнення її сестри з російського СІЗО. "Так, моя інформація така", - сказала В. Савченко пославшись на власні джерела.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА