12:33 12.04.2016

У БПП пропонують створити у Раді робгрупу для зміцнення національної податкової бази

2 хв читати
У БПП пропонують створити у Раді робгрупу для зміцнення національної податкової бази

Голова парламентського комітету з питань податкової і митної політики Ніна Южаніна (фракція "Блок Петра Порошенка") заявляє про необхідність захисту національної податкової бази в законодавчому полі, зокрема, пропонує створити відповідну робочу групу.

"Пропонуємо розглянути можливість підготовки і реалізації масштабного, комплексного законодавчого проекту захисту і зміцнення національної податкової бази, що передбачатиме впровадження в національне законодавство поняття "офшорна юрисдикція" або "податкова гавань", або "податковий притулок", юрисдикція, якої немає в нашому законодавстві, яка ховається від оподаткування ", - сказала Н.Южаніна з трибуни парламенту у вівторок, повідомляє прес-служба БПП.

Вона також звернулася до народних депутатів щодо питання утворення тимчасової слідчої комісії з розслідування офшорних операцій: "Що ви плануєте встановлювати тимчасовою комісією? Адже зараз в законодавстві немає таких визначень. Єдине визначення, яке внесено до законодавства, - це стаття 39, що надає можливість контролювати через систему транспортного контролю, систему транспортного ціноутворення, господарські операції, зокрема з офшорними зонами".

Водночас Н.Южаніна зазначила, що фракція БПП пропонує створити в рамках парламенту робочу групу, що займатиметься обговоренням, з щотижневим інформуванням про те, "які рішення ми маємо прийняти". "Така робоча група, що буде створена у Верховній Раді, буде початком нульового обговорення, яке працює у всіх європейських країнах. Це дуже складна тема, до неї дуже чутливий інвестор. Тому прошу колег не робити популістських заяв, тому що вони шкодять не лише економіці, але і внутрішньому та іноземному інвестору", - додала депутат.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА