14:24 12.04.2016

Ветерани АТО отримають соціальні картки зі спеціальними пільгами

2 хв читати
Ветерани АТО отримають соціальні картки зі спеціальними пільгами

У Всеукраїнському об'єднанні учасників АТО "Українці - разом!" заявили про старт програми соціально-правового забезпечення учасників бойових дій "Соціальна карта учасників АТО".

"Ця карта - по суті єдина в своєму роді всеукраїнська соціальна програма, платформа, на якій об'єднуються і держава, і український бізнес, і волонтерські організації", - повідомив голова правління цієї організації Руслан Руденко на прес-конференції у вівторок у Києві.

За його словами, власники такої картки зможуть отримати безкоштовну юридичну та правову консультацію.

Координатор Національної асоціації адвокатів України з питань надання правової допомоги учасникам АТО Марія Островська повідомила, що, окрім безпосередньої допомоги, адвокати планують розробити методичне керівництво для українських бійців.

Картка також надає знижки в магазинах всеукраїнських торгових мереж, які приєдналися до програми. Зокрема, PR-директор "Фокстрот" Олена Мілованова анонсувала знижки до 10%. Голова наглядової ради ПрАТ "Фуршет" повідомив, що учасники АТО зможуть скористатися тематичними спецпропозиціями, а також заощадити близько 7% від покупки. Знижки також будуть діяти в мережі аптечних супермаркетів "Віталюкс". Згодом перелік магазинів планують розширити, заявляють розробники.

Голова Державної служби у справах війни та учасників АТО Артур Дерев'янко вручив дві картки командирам батальйонів. За його словами, вже виготовлено 25 тисяч карток, які чекають на своїх одержувачів.

Для оформлення картки необхідно мати статус учасника бойових дій і заповнити анкету на сайті ВО "Українці - разом!".

Програма реалізована за сприяння Державної служби у справах війни та учасників АТО, українського бізнесу і ВО "Українці - разом!".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА