09:30 13.04.2016

Кількість злочинів у Києві за рік збільшилася на 45% - Нацполіція

1 хв читати
Кількість злочинів у Києві за рік збільшилася на 45% - Нацполіція

Протягом першого кварталу 2016 р. у Головному управлінні Національної поліції України в м. Києві зареєстровано 30 тис. 851 заяву і повідомлення про здійснення правопорушень, що на 45% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

"Аналізуючи ситуацію, можу сказати, що є низка проблемних моментів, на які необхідно звернути особливу увагу. Турбує збільшення кількості деяких видів правопорушень: розбої, грабежі, крадіжки з автомобілів та викрадення транспортних засобів. Тому ми маємо виробити комплексний підхід для стабілізації криміногенної обстановки", - наголосила керівник правоохоронного відомства Хатія Деканоїдзе під час підсумкової наради ГУ Нацполіції України, повідомляє у вівторок прес-служба Нацполіції.

У свою чергу начальник столичних поліцейських Андрій Крищенко розповів про тенденцію зростання окремих злочинів. "Протягом останніх трьох років дійсно констатуємо зростання деяких правопорушень. Ми неодноразово говорили і про причини: це і проведення антитерористичної операції та суспільно-економічна ситуація в державі, і збільшення чисельності населення в столиці, і переформатування системи. Тому, враховуючи ситуацію, постійно тримаємо руку на пульсі і вживаємо необхідних заходів для запобігання та оперативного розкриття злочинів усіх видів", - запевнив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА