10:35 13.04.2016

Адвокат Новіков бачить нові перспективи обміну Савченко, переговори тривають

1 хв читати
Адвокат Новіков бачить нові перспективи обміну Савченко, переговори тривають

Переговори щодо передачі в Україну народного депутата України Надії Савченко тривають, з'явилися нові перспективи, повідомив адвокат українки Ілля Новіков.

"Самі переговори йдуть. У мене немає наразі офіційного підтвердження, але вчора надійшла інформація про те, що Росія направила до Мін’юсту України запит на передачу шести громадян Росії, що відкриває трохи більші перспективи для такого обміну і тим самим підтверджує, що ми поки що перебуваємо в руслі переговорів", - зазначив адвокат Н.Савченко І.Новіков в телефонному включенні "112" каналу в середу вранці.

Він також уточнив, що переговори відбуваються у двосторонньому режимі Росія-Україна.

За повідомленням ЗМІ, Мін’юст РФ запропонував Києву розглянути питання щодо передачі для відбування покарання на батьківщині шести громадян Росії, яких було засуджено до позбавлення волі в Україні. Документи вже направлено до Мін’юсту України, проте відповідей наразі немає.

Раніше повідомлялося, що Федеральна служба виконання покарань готує для Мін’юсту документи на засуджених у РФ Олега Сенцова, Геннадія Афанасьєва, Олександра Кольченка та Юрія Солошенка з метою вирішення питання про їх передачу Україні для відбування покарання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА