13:55 13.04.2016

Каську вручили клопотання про арешт, яке незабаром буде подано до Печерського райсуду

1 хв читати
Каську вручили клопотання про арешт, яке незабаром буде подано до Печерського райсуду

Екс-заступнику генерального прокурора України Віталію Каську вручили клопотання про взяття під варту, повідомила його адвокат Оксана Томчук.

"Щойно Віталію Каську вручено клопотання про тримання під вартою", - написала О.Томчук на своїй сторінці у Facebook у середу.

Сам екс-заступник генпрокурора в середу після допиту в Генеральній прокуратурі повідомив, що вже сьогодні це клопотання буде подано до Печерського районного суду м. Києва.

"Метою сьогоднішнього виклику, який також був здійснений із порушенням закону, було вручення, по суті, клопотання про взяття під варту. Це є підтвердженням того, що Генпрокуратура дуже хоче посадити мене до в'язниці. Це клопотання сьогодні подається до Печерського суду. Ми готуємося до захисту проти цієї позиції", - повідомив В.Касько журналістам після допиту.

За його словами, на сьогодні прокурорами у провадженні є в. о. генерального прокурора Юрій Севрук та заступник генпрокурора Роман Говда. "Вони ведуть це кримінальне провадження, і одразу після виходу від слідчого мені вручили чергову повістку в іншому кримінальному провадження для явки до Генпрокуратури", - повідомив В.Касько.

За його словами, нове провадження відкрито за фактом перевищення службових повноважень.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА