16:07 13.04.2016

"Київенерго" розпочинає гідравлічне випробування тепломереж

2 хв читати
"Київенерго" розпочинає гідравлічне випробування тепломереж

ПАТ "Київенерго" 14 квітня розпочне гідравлічне випробування теплових мереж у рамках підготовки до наступного опалювального сезону, повідомила прес-служба столичної енергокомпанії в середу.

"З 14 до 28 квітня випробування тепломереж проводитимуться від районних котелень "Теремки" та "Виноградар" до станції теплопостачання "Біличі". У зв'язку з цим, починаючи з 16:00 13 квітня, постачання гарячої води тимчасово припиниться для споживачів 29 житлових будинків, 3 дитсадків, 2 шкіл і 6 відомств у Голосіївському районі, 253 житлових будинків, 13 дитсадків, 11 шкіл, 61 відомств і 14 лікувальних установ у Святошинському районі, 245 житлових будинків, 24 дитсадків, 12 шкіл, 67 відомств і 5 лікувальних закладів у Подільському районі", - йдеться в повідомленні.

У травні 2016 року гідравлічні випробування виконуватимуть у центрі столиці (район залізничного вокзалу, Ботсаду, Хрещатика і Бессарабської площі), на Оболоні, житлових масивах Відрадний та Теремки, а також у частині Дарницького району, що забезпечується теплом від Дарницької ТЕЦ.

У червні випробування відбудуться у частині Святошинського району, на житлових масивах Мінський і Микільська Борщагівка, в липні – на Троєщині, Лісовому масиві та Воскресенці, у серпні – на мікрорайонах Нивки та Позняки.

Як повідомлялося, при проведенні гідравлічних випробувань вода температурою +40°С подається під тиском, на 25% вищим за нормальний.

Як повідомлялося, "Київенерго" експлуатує практично всі енергетичні об'єкти, розташовані в столиці, за винятком Дарницької теплоелектроцентралі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА