11:53 16.04.2016

Російських спецназівців можуть обміняти тільки на Надію Савченко – адвокат Новіков

1 хв читати
Російських спецназівців можуть обміняти тільки на Надію Савченко – адвокат Новіков

Українську льотчицю Надію Савченко можуть обміняти на російських спецназівців Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова, заявляє адвокат українки Ілля Новіков.

"За моїми відомостями, нехай і неофіційними, єдиний обговорюваний варіант їх обміну - тільки на Надію і тільки доки вона жива. Для можливого обміну Сенцова, Солошенка та інших є інші кандидатури. За зовнішніми ознаками схоже, що ця умова усвідомлена і прийнята", - написав адвокат на сторінці у "Фейсбуці".

І.Новіков відзначив на "стислу кінцівку" в судовому процесі Є.Єрофєєва і О.Александрова. "Зверніть увагу на кінцівку процесу ГРУшників Александрова і Єрофєєва. Вона вийшла дуже стислою, в понеділок вже буде вирок. І зверніть також увагу на поведінку самих підсудних. Вони, здається, тримаються дуже розслаблено і впевнено. Схоже, вони вірять, що питання про їх обмін вже остаточно вирішено. Це не зовсім так".

Адвокат також зазначив, що не вірить у чутки про плани етапувати Н.Савченко в колонію або "довести Надію до смерті або впадання в кому".

Як повідомлялося, 22 березня, Донецький міський суд Ростовської області засудив Н.Савченко до 22 років колонії загального режиму. Вирок набув чинності 5 квітня, наступного дня Н.Савченко розпочала сухе голодування.

А щодо російських спецназівців, то Голосіївський районний суд Києва оголосить вирок 18 квітня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА