13:17 18.04.2016

Один український боєць поранений за добу в зоні АТО, один загинув, підірвавшись на фугасі

1 хв читати
Один український боєць поранений за добу в зоні АТО, один загинув, підірвавшись на фугасі

Один український військовий дістав поранення внаслідок бойових дій у зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу, також один військовослужбовець загинув, підірвавшись на фугасі, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, один був поранений у Пісках унаслідок обстрілу. Також один військовослужбовець учора загинув у Станиці Луганській: він підірвався на фугасі, рухаючись на автомобілі", - сказав він на брифінгу в Києві в понеділок.

А.Лисенко також розповів, що працівник Державної прикордонної служби дістав поранення в понеділок, після півночі. Він нагадав, що це сталося в Станиці Луганській.

За словами спікера, на донецькому напрямку бойовики активно застосовують міномети і бронетехніку на всій лінії фронту. Найгарячішими точками були: Світлодарська дуга, передмістя Горлівки, авдіївська промзона, донецький аеропорт. Загалом за минулу добу на донецькому напрямку відбулося 45 ворожих обстрілів.

За минулу добу противник здійснив 29 обстрілів на маріупольському напрямку. Найбільш гарячі точки - Мар’їнка, околиці Докучаєвська (зокрема українські блокпости і КПВВ на трасі Донецьк-Маріуполь), а також Широкине.

На луганському напрямку за добу було зафіксовано п’ять обстрілів позицій українських військ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Петиція із закликом припинити знищення зелених насаджень на прибудинкових територіях у Києві набрала потрібну кількість голосів

За добу на Харківщині чотири мирних жителі загинули внаслідок збройної російської агресії

Зеленський у понеділок відвідає з робочим візитом Іспанію

На Донеччині в результаті російських обстрілів п'ять убитих і троє поранених

У Херсонській області за добу троє поранених унаслідок обстрілів, окупанти скинули керовані авіабомби

РФ вивела в Чорне море три бойові кораблі

Окупанти ввечері та вранці знову атакували Нікопольський район, застосувавши дрони та артилерію

Сили оборони за добу ліквідували 1150 окупантів

За добу окупанти понад 400 разів ударили по Запорізькій області

РФ концентрує сили в Бєлгородській області поблизу українського кордону, ймовірно, щоб відволікти ЗС України і підготувати нові наступи

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА