09:36 22.04.2016

Понад 50 осіб доправлені до поліції після заворушень у КМДА

1 хв читати
Понад 50 осіб доправлені до поліції після заворушень у КМДА

Понад 50 громадян доправлні до Шевченківського управління поліції для з'ясування обставин заворушень у Київській міськдержадміністрації в четвер, до медиків звернулися постраждалі, зокрема депутати.

"З місця події до Шевченківського управління поліції доправили понад п'ятдесят громадян. Правоохоронці встановлюють їхні анкетні дані і відбирають пояснення. За фактом зіткнення розпочато кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України", - повідомляє відділ комунікації Національної поліції в Києві (станом на 18.50).

У поліції також повідомили, що до чергової частини надійшли п'ять повідомлень від медиків щодо звернень громадян, які дістали тілесних ушкоджень під час сутички в КМДА. Серед постраждалих є депутати і співробітник поліції охорони.

Як повідомляв раніше відділ комунікації Національної поліції в Києві, в четвер біля будівлі КМДА відбувся мітинг підприємців, які виступали проти заборони продажу алкоголю в малих архітектурних формах.

"Активісти намагалися зайти до приміщення адміністрації: у результаті між ними і охоронцями стався конфлікт через того, що їх не пропустили до будівлі. Учасники акції звернулися до поліції. Відомості відповідним чином зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Шевченківського управління поліції", - інформує поліція про денні події.

Коли активісти здійснили чергову спробу зайти до будівлі міської влади, стався конфлікт. За попередньою інформацією, постраждав один працівник охорони, йому надали першу медичну допомогу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА