13:13 22.04.2016

За минулу добу в зоні АТО двоє військових дістало поранень

1 хв читати
За минулу добу в зоні АТО двоє військових дістало поранень

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції двоє українських військовослужбовців дістало поранень, загиблих немає, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За добу у нас, на щастя, загиблих немає, але двоє наших воїнів дістало поранень. Це сталося у Верхньоторецькому під час ворожого обстрілу", - сказав він на брифінгу в п'ятницю в Києві.

За словами А.Лисенка, на луганському напрямку за добу зафіксовано п’ять обстрілів із боку бойовиків, найактивніше НЗФ відкривали вогонь у Станиці Луганській, також провокації мали місце в Трьохізбенці та Золотому.

На донецькому напрямку зафіксовано десять обстрілів, кожен другий - мінометний. Вони мали місце в Зайцевому, Кіровому, Верхньоторецькому та Авдіївці.

"Найбільшу кількість збройних провокацій за добу зафіксовано на маріупольському напрямку - загалом 15 випадків порушення режиму тиші. Бойовики стріляли в Мар’їнці та Широкиному. Кілька разів сили АТО відкривали вогонь у відповідь", - поінформував А.Лисенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА