17:10 22.04.2016

На контракт уже залучено 22 тис. військовослужбовців, необхідності в черговій хвилі мобілізації немає

1 хв читати
На контракт уже залучено 22 тис. військовослужбовців, необхідності в черговій хвилі мобілізації немає

На військову службу за контрактом вже вдалося залучити 22 тис. військовослужбовців, необхідності в черговій хвилі мобілізації немає, заявив президент України Петро Порошенко.

"Зараз, попри те, що говорили, що я має з січня оголосити чергову хвилю мобілізації, замість цього я прийняв рішення, у тісній співпраці з урядом, волонтерами, обласними керівниками ми прийняли рішення, про збільшення грошового забезпечення. Починаючи 1 січня цього року, мінімальне грошове забезпечення військових становитиме 7 тис. грн. Результат - від 1 січня до лав армії на контрактну службу прийшло 22 тис. військовослужбовців", - сказав він під час зустрічі з адміністративно-господарським активом запорозької області в п'ятницю.

Глава держави наголосив, що ці військові не мають проблем з дисципліною, вони добре мотивовані, більшість з них мають бойовий досвід.

"Серед них немає злочинців, порушників військової дисципліни, абсолютна більшість з них пройшла АТО. І тепер немає необхідності в дорогому і тривалому навчанні, вони вже всі знають. Ще раз підкреслю - вони всі прийшли добровільно", - зазначив П.Порошенко.

Президент наголосив на неможливості спрямування коштів з рахунків колишніх чиновників на оборонні потреби країни.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА