17:32 22.04.2016

У Кіровограді заводу "Червона зірка" повернули історичну назву "Ельворті"

2 хв читати
У Кіровограді заводу "Червона зірка" повернули історичну назву "Ельворті"

Під час загальних зборів акціонерів ПАТ "Червона зірка" в п'ятницю було прийнято одноголосне рішення про повернення заводу історичної назви "Ельворті" (Elvorti) - на честь засновників: англійських підприємців Роберта і Томаса Ельворті.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", перейменування заводу - це повернення до історичної назви підприємства, яке свого часу було найбільшим виробником посівної техніки на території Європи.

Зміна назви не пов'язана з так званим "законом про декомунізацію", адже рішення про повернення підприємству історичного імені керівництво підприємства ухвалило ще в 2008 році. Саме тоді був затверджений план ребредингу заводу, який поступово втілювався в життя.

У рамках цього плану проводилася модернізація підприємства: впровадження нових технологій виробництва, заміна обладнання, переобладнання виробничих площ.

Наступним кроком стало виведення на ринок принципово нових і модернізованих машин: широкозахватних посівних комплексів, сівалок точного висіву, культиваторів, обприскувачів - техніки, що відповідає вимогам споживача, здатних конкурувати на світовому ринку сільгосптехніки.

З 2013 року підприємство почало використовувати подвійний логотип Chervona Zirka/Elvorti для маркування своєї продукції.

ВАТ "Червона зірка" - провідний виробник посівної і грунтообробної техніки в Україні. Підприємство орієнтується на проектування сільгоспмашин світового рівня, призначених для роботи із застосуванням сучасних технологій обробки грунту. Управління усіма аспектами діяльності ВАТ "Червона зірка" здійснюється за єдиними принципами у рамках єдиної інтегрованої системи менеджменту, що відповідає вимогам системи ISO 9001: 2008 (ISO 9001:2009). Частка експорту в обсязі реалізації продукції становить близько 55%.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Троє мирних жителів постраждали внаслідок ворожого ракетного удару по Чугуєву - поліція

Ми всі маємо зірвати російський наступальний задум - Зеленський

У зв'язку з кібератаками на політпартії, у яких Німеччина звинуватила спонсороване ГРУ угруповання, союзники по НАТО виступили з заявою

Глави МЗС України та Чехії обговорили прогрес ініціативи щодо закупівлі артснарядів і посилення військової допомоги

Боррель від імені ЄС у зв'язку з кібератаками спонсорованого РФ угруповання АРТ28: не потерпимо і використаємо весь спектр реагування

СБУ повідомила про підозру двом окупантам, які використовували українців для створення міграційної кризи в ЄС

ТЧХУ: Інформація в соцмережах про збір персональних даних для отримання грошової допомоги та наборів до Великодня - фейк

Кабмін пропонує створити підгрупу з питання конфіскації російських суверенних активів за кордоном - Шмигаль

У Харкові внаслідок ворожих авіаударів загинула жінка, двоє чоловіків постраждали - Синєгубов

Тимчасово непридатні до військової служби проходитимуть повторні огляди - заступниця міністра охорони здоров'я

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА