18:38 22.04.2016

Порошенко закликає запорожців "випалювати розжареним залізом" вияви сепаратизму

2 хв читати
Порошенко закликає запорожців "випалювати розжареним залізом" вияви сепаратизму

Президент України Петро Порошенко закликав місцеву владу й усіх запорожців "випалювати розжареним залізом" вияви сепаратизму в регіоні.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", в п'ятницю в Запоріжжі під час представлення нового глави Запорізької облдержадміністрації активу області, П.Порошенко зазначив, що супротивник активний, як і раніше, і хоче дестабілізувати обстановку в регіоні, тому "запорожці мають випалювати розжареним залізом усі прояви сепаратизму".

Також, президент України зазначив, що вороги продовжують посилати в мирні регіони України диверсійні групи, більшість з яких проходить підготовку в таборах на території Росії, проте спецслужби і правоохоронні органи України успішно виявляють їх і припиняють їхню діяльність.

Крім того, П.Порошенко наголосив, що боротьба із сепаратизмом у регіоні не мала б такого успіху без участі жителів Запорізького краю - патріотів України.

"Ми впевнені, що це не лише заслуга СБУ і правоохоронних органів. Безумовній зупинці цього процесу сприяє український патріотизм жителів вашого краю, корені якого сягають часів козаччини і гетьманщини. Адже за 6 хвиль мобілізації 10 тисяч жителів Запорізької області попрямували на захист Батьківщини. 1700 з цих 10 тисяч - добровольці" – зазначив глава держави.

Також президент повідомив, що невідомі сьогодні намагалися зірвати захід в Запорізькій облдержадміністрації із призначення нового голови області.

"Їдучи сюди, я отримав повідомлення, що у нас двічі заміновано цю залу і треба скасувати захід. Але я сказав - нас ніхто не зупинить - ні сигнали про замінування, ні будь-які інші спроби. Коли ми єдині - перемога неминуча", - заявив П.Порошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА